Skeiv salong

I forbindelse med forestillingen Kim F som handler om Kim Friele og den norske homokampen, inviterer vi, på flere spillesteder, til Skeiv salong i forkant av forestillingen.

Takket være forkjempere, som Kim Friele, som stod på barrikadene og kjempet for å avkriminalisere og fjerne diagnosen homofili, kan vi i dag leve i et mer åpent og inkluderende samfunn. I denne salongen kan vi sammen sette fokus på hvordan det er å leve som skeiv i Innlandet. I dag lever vi i en tid der det er mer akseptert å være skeiv enn før, men likevel opplever mange at det er vanskelig å leve helt åpent og sant. Hvilke barrierer er det vi må rive ned for at dette skal endres? Arbeides det nok for åpenhet og inkludering i Innlandet? Snakker vi nok om det? Og hva slags holdningsendrende arbeid kan enkeltmennesker gjøre?

På hver salong vil du møte mennesker fra lokalmiljøet som deler egne erfaringer og diskuterer og samtaler om disse spørsmålene.

Salongen er gratis og åpen for alle.

På noen steder blir det Skeiv salong samme dag som vi spiller Kim F, mens på andre steder holdes salongen noen dager før forestillingen kommer.

Her kan du lese mer om de ulike arrangementene:
Café Stift, Lillehammer
Hamar kulturhus
Ringsaker bibliotek, Brumunddal
Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss
Gjøvik Kultursenter
Rådhusfoajeen, Elverum
Milepelen, Sand
Scene U, Kongsvinger
Hadeland kultursal, Gran
Vega scene, Oslo 23. februar
vega scene, Oslo 24. februar

BILLETTER: FRI INNGANG!
KOMMENTARER:
Tittel
Innhold