Reisen - TILT

Reisen
Reisen er en teaterforestilling som viser de ulike reisene menneskene som kommer til landet vårt har vært i gjennom. Ikke bare selve reisen fra krig til fred, men reisene i barndommen, i drømmene, i alder og i erfaring. Vi ønsker å skape en forestilling som griper og som får oss til å le. For alt er ikke bare svart/hvitt. Alt er ikke bare elendighet. Det finnes glimt av lys, humor, glede, og komiske misforståelser oppi alt det andre.

Med er gruppe bestående av lokale ungdommer og ungdom som har flyktet til Norge er denne forestillingen enestående. Den kan oppleves kun en gang, og det er lørdag 19.november kl.18 i Tynset Kulturhus.

Publikum vil først bli invitert ut til plassen foran rådhuset. Her vil ulike grupper fra Tynset kulturskole fremføre sine koreografier som er instruert av Panta Rei Danseteater og vi vil se profesjonelle dansere fra Tynset og Panta Rei Danseteater. Deretter blir publikum ført inn i Storsalen til forestillingen ”Reisen”.

På veien inn vil du se en utstilling av sjølportretter/portretter malt av elever fra Tynset Opplæringssenter.

Forestillingen er et samarbeid mellom Bekkmoen-bofellesskap for mindreårige flyktninger, Ttrafo-teater i fjellregionen, Panta Rei Danseteater, Kulturtjensten i Tynset, Tynset Kulturskole, Tynset Kulturhus, Tynset barne- og ungdomsteater og Teater Innlandet. Forestillingen er en del av TILT-prosjektet. Gå inn på tiltdans.no for mer informasjon.

BILLETTER: tiltdans.no
KOMMENTARER:
Tittel
Innhold