Prosjektteatret

Foto: Marius Lønseth

Prosjektteatret har valgt Blanke ark, og ut fra tematikken «Norsk i dag» har de laget forestillingen Ikke si det til noen.

Hvorfor Blanke Ark?
Vi har valgt å lage vår egen forestilling med tematikken «Norsk i dag». I forestillingen vår ønsker vi å vise publikum hvordan det kan være å vokse opp i dagens Norge. I Ikke si det til noen møter vi tre ungdommer i forskjellige aldre og med sine forskjellige utfordringer. Alle ungdommene har selv improvisert frem de enkelte scenene, og vi har hatt mange diskusjoner rundt temaet. I prosessen har vi ledd masse, rast mot systemet og blitt berørt av egne og andres historier. God fornøyelse!

Om gruppa:
Prosjektteateret er en teatergruppe for ungdom i alderen 13-19 år. Vi holder til på Gjøvik og består av 14 ungdommer fra forskjellige steder i og rundt Gjøvik. Til sammen er fem forskjellige skoler representert i gruppa. Vårt mål er å lage godt teater av og med ungdom. Våre prøver finner sted i kjelleren på Gjøvik vandrerhjem, og forestillingene spilles på Friscena i Gjøvik Kino og Scene. Hos oss møtes både voksne og ungdommer i fellesskap for å dyrke vår felles interesse: teater.

Medvirkende:
Hedda Wehrmann, Johanna Skullerud, Aron Ødegård, Live Reiss- Jakobsen, Trym Winjevoll, Elisabeth Nesje Sandnes, Ane Holen Lorentzen, Jakob Dyrud, Celina Berg, Ida Sveum, Vår Maria G. Langeland, Stine Sandberg, Vanja Isabel Solslett Hagen

Regi: Marianne Steinsrud|AV/foto/film: Marius Lønseth|Regiassistent: Elin Mjølnerud Lerud|Medhjelpere: Jan Wehrmann og Steffen Csirmaz

Spilles: Lørdag 25. mars kl. 14:00 på Teater Innlandet scene[/i]

Premiere: Søndag 19. mars på Friscena, Gjøvik Kino og Scene

Tittel
Innhold