Prosjektteateret presenterer Blanke Ark – Grenser < = > Respekt: Carte Blanche

Foto: Johanna Olive Skullerud

Hvorfor Blanke Ark?
Vi har laget en Collage over temaene og håper vi kan både utfordre deg litt og at du lar deg berøre. Er det slik i dag at vi alle kan mene hva vi vil? Kan man si det høyt? Er det innafor om man går på tvers av det som er normen - har vi alle muligheter til det? Eller er man da respektløs? Hvor går egentlig grensa?
Uansett skal du få en mulighet av oss - et carte blanche om du vil. Livet er et hvitt ark du må fargelegge på vegen. Om ikke du er villig til å gjøre det- vil da noen andre ta ansvar og gjøre det for deg?

Om gruppa: Prosjektteateret er en teatergruppe for ungdom i alderen 13-19 år. Vi holder til på Gjøvik og består av 9 ungdommer fra forskjellige steder i og rundt Gjøvik. Våre deltagere går på til sammen på fire forskjellige skoler i Gjøvik/ Toten-distriktet. Vi har stort fokus på å skape trygge rammer for alle og at alle skal være deltagende i prosessen. Det siste leder til mange spennende, utfordrende og ikke minst morsomme diskusjoner om alle livets fasetter. På våre øvinger er det alltid mulig å få seg en god latter, en diskusjon eller en god klem. Vårt mål er å lage godt teater av og med ungdom. Våre prøver finner sted i kjelleren på Gjøvik vandrerhjem, og forestillingene spilles i denne runden på Musikkens hus i Gjøvik. Hos oss møtes både voksne og ungdommer i fellesskap for å dyrke vår felles interesse: Teater.

Medvirkende: Trym Winjevold, Emma Frydenlund, Jakob Dyrud, Celina Berg, Pernille Sørheim, Elisabeth Nesje Sandnes, Live Reiss- Jakobsen, Ida Sveum, Aron Ødegaard

Regi: Marianne Csirmaz Steinsrud
Regiassistent: Johanna Olive Skullerud

Spilles: Søndag 24. mars kl. 10:30 i Teater Innlandets prøvesal
Premiere: Fredag 8. mars på Musikken hus i Gjøvik

Tittel
Innhold