Nei, nei, gutt!

Nei, nei, gutt! er en moderne familieforestilling basert på Margrethe Munthes sanger og tekster.
I forestillingen møter vi en helt vanlig familie, en helt vanlig dag.
Men er det egentlig en helt vanlig dag? Og hva er egentlig en vanlig familie?
- Er det en flink og huslig mor som skaper et vilt kaos rundt seg? Eller en storesøster som alle tror er søt og snill, men som plager lillebror når ingen ser?
- Og hva med far...?

Med Nei, nei, gutt! har Teater Spillebrikkene og Teater Innlandet skapt en forestilling med et humoristisk og fysisk uttrykk. Dette er en morsom og forunderlig forestilling for hele familien, hvor musikk, tekst og dans møter tegnefilmen.

MED: Skuespillere: Hedda Munthe og Kenneth Åkerland Berg Dansere: Vilde Viktoria Madsen og Ronald Belaza
AV: Manus: Hedda Munthe og Inger Gundersen Regi: Inger Gundersen Musikk: Håkon Brynjulvsrud Sangtekster: Margrethe Munthe Koreografi: Camilla Tellefsen Scenografi/kostymedesign: Kristin Bengtson Hagen Lysdesign: Kåre Nordseth
ANMELDELSER: Oppland Arbeiderblad, Frode Hermanrud:
"I Teater Innlandets forestilling Nei, nei gutt, får vi et kostelig, og ikke minst et spennende, ja, nærmest frekt møte med de gamle sangene." ... "Nei, nei gutt er et fysisk teater, og med fargerike kostymer og Margrethe Munthes viser i både rock- og hip hop-versjoner, er stykket perfekt for unge publikummere"

Østlendingen: Knut Fjeld:
"...morsomt å se hva en opplagt og spilleglad gjeng skuespillere og dansere kan gjøre med ansiktene og kroppene sine. Iblant er det som om de fysiske lovene er satt til side på scenen"... "Her er musikkvideo, tegneserie, ballett, sterke farger, tunge rytmer, pantomime, komedie og drama"

Hamar Arbeiderblad: Geir Vestad:
"Høy fart, artige lydelementer og god bevegelighet preger Teater Innlandets Munthe-forestilling Nei, nei, gutt!" "...fysisk teater med noe av stumfilmens eller tegnefilmens bevegelseskomikk, men også med rikelig av absurde elementer" "...kjapp, fartsylt og humørfylt forestilling"

Gudbrandsdølen Dagningen: Ida-Sofie Solberg Stryken:
"Livlig lørdag"..."Teater Innlandet eksploderer i farger, lyd og bevegelse. Publikum ler, lytter, griner og synger med, alt i løpet av en eneste time." ..."De to danserne og de to skuespillerne utgjør et samstemt og presist ensemble som behersker kunsten å variere tempo".
BILDER / FILM:
KOMMENTARER:
Tittel
Innhold