KAT Ungdomsteater

Foto: Marianne Mæland

KAT Ungdomsteater setter opp MariAmira – en fortelling om FLUKT

Hvorfor MariAmira?
MariAmira var det stykket som i våre øyne traff best både i form og innhold. Teater skal speile samfunnet, sette ting i perspektiv - og hva er vel da bedre enn å lage en teaterforestilling om flukt i 2017? Vi mener det er svært relevant. I tillegg fant vi formen dramatiker Siri Broch Johansen hadde lagt opp til, både utfordrende og spennende. Ut av naturalismen! Teaterkor. Stemmer i mørket. Det byr opp til ordentlig kreativ dans - veldig gøy!

Om gruppa:
KAT Ungdomsteater er dannet på bakgrunn av audition høsten 2016. Produksjonen drives av Kongsvinger Amatørteater, og dette er deres flunkende nye ungdomsgruppe, stiftet for DUS. MariAmira er et ordentlig nydelig samarbeidsprosjekt mellom flere teaterinstanser i Kongsvinger; KAT, Teater i Glåmdal og Scene U. Og skuespillerne er kremen av det hele. En herlig teatertørst gjeng med mye vilje og ambisjon!

Medvirkende:
Sigurd Vermundsberget, Maja W. Bøhnsdalen, Jenny Løfsgaard, Rikke Kjernsli, Jens-Erik Høiby, Hannah Noer-Johansen, Ruben Kjernsli, Carina Isabell Johannessen, Leah Henriksen, Endre K. Volle

Regi: Harald Engan | Koreografi: Marita Helen Hansen

Spilles: Søndag 26. mars kl. 14:10 på Teater Innlandet scene

Premiere: Torsdag 16. mars på Scene U, Kongsvinger

Tittel
Innhold