Jeg er Robin Hood

Henrik Hoff Vågen (Robin Hood), Tom Styve (Lille John) og Ane Ulimoen Øverli (Marion) Foto: Gisle Bjørneby

Teater Innlandets familieforestilling Jeg er Robin Hood er nominert til Musikkteaterprisen for Årets musikkteater-forestilling 2016.

Dette er en nasjonal pris som deles ut av Musikkteaterforum og gis til en «musikkteaterproduksjon med høy kunstnerisk kvalitet, egenart/originalitet, eller en produksjon som har utmerket seg i inneværende år».
Jeg er Robin Hood er skrevet av Morten Joachim og Line Hofoss Holm. Regien er ved Morten Joachim og musikken ved Thorbjørn Dyrud.

Om forestillingen sier juryen:
«Jeg er Robin Hood – heller fredløs enn pingle er en sjarmerende, ny musikal som tar opp et alvorlig og aktuelt tema på en original, morsom og lekende måte. Det er en forestilling som kommuniserer godt, og som klart og presist sjonglerer mellom den virkelige verden og Robins drømmeverden. Teksten har både humor og dybde, og musikken er dramatisk og fargerik. Teater Innlandet skal ha honnør for at de satser på ny, norsk musikkdramatikk for barn og unge.»
-Dette er jo veldig stas, sier teatersjef Janne Langaas.
-I tillegg til at det kunstneriske teamet får honnør for å ha laget en skikkelig god forestilling, er det hyggelig at Teater Innlandet får anerkjennelse for at vi satser på ny norsk dramatikk for unge. Det er også gøy at vi får denne nominasjonen for et stykke der vi har våget å ta opp et litt vanskelig og alvorlig tema i en barne- og ungdomsforestilling.

Jeg er Robin Hood handler om 12 år gamle Robin som er brennende opptatt av Robin Hood-myten. Når den truende og voldelige Johan flytter inn hos Robin og mamma, håndterer Robin problemene ved å flykte inn i sin fantasiverden – Sherwoodskogen.
Mer info om forestillingen finner du her
Musikkteaterprisen deles ut 3. april på Chat Noir i Oslo. Mer informasjon om prisen finner du her

Nominert til
Årets musikkteater-
forestilling!
BILDER / FILM:
Tittel
Innhold