Til toppen

Gi en opplevelse til jul!

Vi har julegaven til den som har alt! I 2020 byr vi på forestillinger som passer til bestemor, onkel eller bestevenninner, fordelt på spillesteder i hele Innlandet.
bilde bilde

Del med en venn

Utlendingen

Første forestilling i 2020 er Utlendingen, en aktuell politisk farse som har premiere i Maihaugsalen 23. januar.

Det er duket for forviklinger når Charlie Baker befinner seg på hotelltur i ingenmannsland. Charlie er en ganske stusselig fyr; korrekturleser med sosial angst og lei av livet.

Utlendingen spilles fram til 15. mars, les mer og kjøp billetter her

 

 

Møt meg ved morgengry har norgespremiere i Hamar kulturhus 26. mars. Her møter du Ine Jansen og Ingjerd Egeberg som i forestillingen er strandet på en øde øy.
Forestillingen tar på en lyrisk og brutalt ærlig måte for seg livet og hverdagskjærligheten. Vi får kun ett forsøk på å fylle livene våre. Hva bruker du tiden din på?

Møt meg ved morgengry er en co-produksjon med Nationaltheatret, og spilles i Innlandet fram til 16. mai. Her kan du lese mer og kjøpe billetter

 

Vi har 10-årsjubileum i 2020, noe vi feirer med forestillingen Den finast eg veit. Det blir musikkteater på sitt beste når fem skuespillere med band, ledet av musikalsk ansvarlig Sandra Kolstad, gir deg Hellbillies i ny drakt. Regissør er Frank Kjosås. Premieren er i Gjøvik kulturhus 29. oktober, og denne turneen varer helt fram til 14. februar 2021.

Billettsalget er allerede i gang med JULETILBUD: -30% på ordinærpris fra 18. november til 31. desember! Sikre deg og dine de beste plassene ved å klikke her!

 

Vi selger også gavekort tilpasset dine ønsker, send en mail til [email protected]!

 

Arrangørweb