Forestillinger

Solveigs 2. sang
Teater Innlandet og NRK Radioteatret markerer Peer Gynts 150 års jubileum med teaterinstallasjonen Solveigs 2. sang. Gjennom lyd, musikk, film og bilder blir vi med på Solveigs reise for å kvitte seg med minnet om Han som en gang gikk og ba henne vente.
I et rom omringet av tre store skje... Les mer >


19 forestillinger. Fra 21.09.2017 til 15.10.2017
Rekyl
Jagerpilot. Gravid.
Boom.

Satt på bakken. Tildelt en jævla drone.
Bakketjeneste med pilotdrakta på.

Reiser i krigen hver morgen.
Zoomer inn militære mål på andre sida av jorda.
Boom.
Men kommer hjem til middag.
Stopper aldri lander aldri.

Rekyl er et dagsaktuelt st... Les mer >


6 forestillinger. Fra 23.09.2017 til 14.10.2017
Ungkar
Ungkar er en teaterkonsert basert på Alf Prøysens mangefasetterte tekst- og viseproduksjon. Viser og kortnoveller blir til sammen en liten historie. En historie om spilledåser, funderinger, ungkarssorger og lykka som går i krok og sving. Noen svinger bråere enn andre.

I en lek med mu... Les mer >


1 forestilling. Fra 01.10.2017
KORPS
Silje spiller klarinett. Emil spiller baryton.
-Du vet, når de snakker om kjærlighet ved første blikk? Det var det ikke.

Det er ikke bare Silje og Emil som blir kjent gjennom korpset. På dugnad treffes foreldre og naboer også, enten de vil eller ikke. Her er det mye følelser og eng... Les mer >


26 forestillinger. Fra 20.10.2017 til 25.11.2017
Gjestespill: Kjærlighetens bakgater
Ikke alt i kjærlighetslivet er like lett å få øye på. Mye er skjult; følelser og behov vi ikke vedkjenner og forstår, fortrengte og tapte opplevelser, glemte minner. Vi bærer alle på uante ressurser og verdifulle skatter som kan berike vårt parforhold. Hvis vi bare tar dem i bruk.
Velkomm... Les mer >


1 forestilling. Fra 18.11.2017
HELLO
HELLO - en ny danseforestilling av Therese Slob.

I HELLO møter vi tre unge dansere som har kommet til et nytt land som flyktninger eller innvandrere. Gjennom dans, film og tekst forteller de sin historie.
Dette er en vakker og sterk forestilling om identitet, om det å starte på... Les mer >


8 forestillinger. Fra 11.11.2017 til 03.12.2017
Hva for en klovn er jeg
Skuespiller Tom Styve er født for sent. Akkurat for sent til å få oppleve sin store helt, Rolf Just Nilsen - den allsidige og talentfulle skuespilleren som døde på scenen bare 49 år gammel.

Med Hva for en klovn er jeg har Tom Styve laget en underholdende og personlig forestilling hv... Les mer >


8 forestillinger. Fra 30.11.2017 til 10.12.2017
Babytriller
Sving inn i et landskap der trillende lyder og rullende dans fortryller de aller yngste! To dansere og en musiker spinner fram underlige rundinger og spennende klang.
#tumle #trille #rulle #kvitre #synge #rokke #vugge #gynge #kule #hjul #fryd #jubel #lyd #tone #klang #bruse #bulder #rytme #babytri... Les mer >


0 forestillinger.
Skogsmatrosen
Skogsmatrosen er en dramatisering av første del av Jon Michelets kritikerroste roman En sjøens helt – Skogsmatrosen. Stykket forteller historien om 18 år gamle Halvor fra Rena som drar til sjøs i 1939. Han opplever konflikter og hjemlengsel, men også kameratskap og den første kjærlig... Les mer >


0 forestillinger.
Dikterhøvdingen
Dikterhøvdingen er historien om Bjørnstjerne Bjørnson; den store dikteren som også var bonde, samfunnsdebattant og politiker. Men visste du at han også var en impulsiv hissigpropp? Kona Karoline sa: “Mannen min berømt? Beryktet er han!”
I Dikterhøvdingen er det Bjørnstjern... Les mer >


0 forestillinger.
Blådansen
Blådansen er et uformelt møte med Vidar Sandbeck. Skuespiller John Nyutstumo forteller om livet til denne lune, allsidige karen. Vi får også høre strofer fra hans betydelige forfatterskap, krydret med betraktninger fra Johns egne møter med Sandbeck.

Historien starter i forrige århu... Les mer >


0 forestillinger.
Tornerose
Hun nekter å stå opp. Vil bare sove. I hundre år. Minst.

Tornerose er en deilig mørk og morsom forestilling, inspirert av Brødrene Grimms velkjente eventyr. Med live musikk, dokker, fysisk teater og 80- tallsestetikk, får vi servert en saftig porsjon tenåringstrøbbel. Et kyss kan ... Les mer >


1 forestilling. Fra 28.11.2017
Tittel
Innhold