Til toppen
Plakatbilde Utlendingen

Billettfondet

Har du lyst til at alle i klassen din skal få en teateropplevelse sammen – helt gratis?
bilde bilde

Del med en venn

Det er nå mulig å søke om fribilletter til vårens forestillinger: Utlendingen, Møt meg ved morgengry, We come from far, far away og Plutselig barneteater. Ordningen gjelder klasser i grunnskolen, på videregående trinn og i kulturskolen.
(Til lærere som ønsker å gjøre dette som et ledd i undervisningen, anbefaler vi spesielt Utlendingen som vi vil utarbeide pedagogisk materiell til.)

Lærere, elever, FAU-representanter og foreldrekontakter kan søke på vegne av hele klasser.

Søknadsfristen er utvidet til 17. januar!

Søknaden må inneholde:
• Navn på skolen
• Navn på kontaktperson, samt informasjon om klassetrinn/kulturskolegruppe
• Forestilling, dato og spillested det søkes om billetter til
• Antall ønskede billetter*

*Billettfondet er for barn og ungdom. Vi har forståelse for at en lærer eller en annen voksen normalt ikke kan ta med seg ei hel klasse alene, og man kan derfor søke om billetter til voksne som ledsagere. Vi ber om at dette antallet spesifiseres i søknaden.

Søknaden sendes til [email protected]
Teater Innlandet opprettet i 2016 sammen med tidligere Sparebanken Hedmark et billettfond som gir klasser i grunnskolen, på videregående trinn og i kulturskolen mulighet til å søke om fribilletter til Teater Innlandets forestillinger. Samarbeidet om fondet er overtatt av Sparebankstiftelsen Hedmark.
Sparebankstiftelsen Hedmark forvalter den kapitalen som er bygget opp i tidligere Sparebanken Hedmark gjennom 170 års bankvirksomhet i fylket. Stiftelsen er den største eieren i SpareBank 1 Østlandet og en del av utbyttet som stiftelsen mottar fra banken, deles hvert år ut som gaver til hedmarksamfunnet. #overskuddtilådele

Har du spørsmål? Kontakt kommunikasjonsrådgiver Randi Strømbu, tlf. 915 45 951

Arrangørweb