Billettfond våren 2017

Ønsker du fribilletter til klassen din? Søk Sparebanken Hedmarks billettfond!

Sparebanken Hedmark og Teater Innlandet opprettet våren 2016 et billettfond som gir klasser i grunnskolen, på videregående trinn og i kulturskolen mulighet til å søke om fribilletter til Teater Innlandets forestillinger. Lærere, elever, FAU-representanter og foreldrekontakter kan søke på vegne av hele klasser. Billetter til høstens forestillinger er allerede utdelt. Vi mottok søknader om mer enn 2300 billetter og hadde 600 billetter å dele ut. Til vårens forestillinger har vi 400 billetter til utdeling.

Det er mulig å søke om fribilletter til følgende forestillinger: Fire forsøk på å gjøre en forskjell, Tornerose og Dikterhøvdingen. (Vi vil utarbeide pedagogisk materiell til Fire forsøk på å gjøre en forskjell.) Søknadsfristen er 10. januar 2017.

Ler mer om forestillingene her:
Tornerose
Dikterhøvdingen
Fire forsøk på å gjøre en forskjell

Søknaden må inneholde:
• Navn på skolen
• Navn på kontaktperson, samt informasjon om klassetrinn/kulturskolegruppe
• Forestilling, dato og spillested det søkes om billetter til
• Antall ønskede billetter **

** Billettfondet er for barn og ungdom. Vi har forståelse for at en lærer eller en annen voksen normalt ikke kan ta med seg ei hel klasse alene og åpner derfor opp for at det kan søkes om billetter til voksne som ledsagere. Vi ber om at dette antallet spesifiseres i søknaden.

Søknaden sendes til: billettfond@teaterinnlandet.no

Har du spørsmål? Kontakt Sigrun Breck Oustad, telefon 911 68 728.

Søk om billetter fra Sparebanken Hedmarks billettfond!
Tittel
Innhold