INVITASJON TIL AUDITION – kvinnelig skuespiller søkes

Grounded er en monolog om en kvinnelig jagerflyver som blir satt på bakken fordi hun er gravid, og som etter fødselen fortsetter som dronepilot. Men er det mulig å leve et normalt hverdagsliv med mann og barn når jobben din er å skyte folk på den andre siden av jorden?

Teater Innlandet, Nordland Teater og Franzisca Aarflot produksjoner skal co-produsere forestillingen Grounded av George Brant.

Audition ble avholdt tirsdag 8. september i Oslo

Prøvene vil finne sted i løpet av tre perioder som ikke er helt fastspikret, men som per i dag ligger som følger: 2. – 13. mai på Hamar, 30. mai – 10. juni i Mo i Rana og 18. – 31. august på Hamar. Premiere på Innlandet 1. september 2016 med en påfølgende turné på Innlandet samme høst og i Nordland vinteren 2017.

Vi søker en kvinnelig skuespiller i alderen 30 – 40 år. Du må være over 163 cm høy og illudere godt trent. Det er en fordel om du behersker både østnorsk og nordnorsk, men dette er ingen forutsetning.
Søknad om deltakelse på audition sendes Teater Innlandet epost(at)teaterinnlandet.no innen 24. august. Søknaden skal inneholde CV og kontaktinformasjon.

De tre co-produsentene vil sammen ta stilling til hvilke skuespillere som innkalles til prøven. Disse vil få tilsendt et tekstutdrag som må læres utenat. Vi ber også om at du forbereder en egen tekst på ca 3 minutter.

Tittel
Innhold